torsdag 2. juni 2011

Bedømmelse ved Ordet - Part 1

David Wilkerson sa en gang:

"Jeg er tilfreds, så jeg tenker ikke så mye over hva noen kan ha sagt eller gjort. Jeg vet at jeg kan stå innfor Guds dom og svare for mitt liv.

Jeg har fjernet meg fra den slags profeti som vi somme tider hører fra prekestolen: "Jeg hadde en drøm i natt", eller: "Jeg fikk en profeti", eller: "Jeg hadde en visjon."

Riktignok tror jeg på drømmer, og jeg tror på visjoner. Men mye av det er ikke forankret i Guds Ord. Og når sant skal sies, så har det vært tider da jeg har bommet ganske kraftig. Jeg trodde det var fra Gud, men det var ikke forankret i Ordet.

Derfor er jeg blitt drevet til Guds Ord for å finne et bibelsk prinsipp for ethvert utsagn Herren kaller meg til å komme med.

Det var faktisk slik, at da Gud talte til meg om hva jeg skulle preke om i kveld, sa jeg til ham: "Jeg kan ikke preke om det før du viser meg det bibelske prinsippet. Far, du må føre meg inn i Ordet, fordi jeg ønsker å høre noe fra ditt hjerte og fra ditt Ord."

Hvis profetien ikke er forankret i Guds Ord,kommer du til å tro all slags dårskap. Du kommer til å bli kastet hit og dit av alle slags falske lærdommers vinder og bølger, og du kommer til å falle for all slags profetier som høres gode ut, som høres fantastiske ut, men ikke har snev av sannhet i seg."

Det er noe ALLE burde tenke over når de hører en profeti.

Artikler:

Vil du lese del 2? Klikk her for del 2.2 kommentarer:

Unknown sa...

Meget bra artikkel, Peter! Keep up the good work! Hilsen Olav Fjærli

PowerShot-x sa...

Tusen Hjertelig Takk Olav. Veldig godt med tilbakemeldinger på det man gjør :)